marți, 28 august 2012

Grupul de Rezistență din PNȚCD - Obiective

sigla-rez-PNT-xlowresVă prezint mai jos Obiectivele Grupului de Rezistență din PNȚCD https://www.facebook.com/groups/Rezistenta.PNTCD/:

1. Eliminarea stării de confuzie în rândul opiniei publice, dar și a membrilor PNȚCD, induși în eroare de diverși "lideri", cu privire la situația reală a partidului

2. Comunicarea efectivă, eficientă, transparentă și rapidă în rândul organizațiilor și, mai ales, în rândul membrilor simpli ai PNȚCD.

3. Inițierea de acțiuni în scopul demascării și "debarcării" din PNȚCD a imposturii începute de ex-președintele PNȚCD Marian Petre Miluț și continuate de "moștenitorul" acestuia, Aurelian Pavelescu.

4. Protestul permanent față de hotărârile nedrepte din Justiție referitoare la PNȚCD, prin participare la toate procesele care privesc partidul și luări de poziție publice în această privință.

5. Inițierea de acțiuni civice și politice pe teme de interes național, păstrând și ducând mai departe tradiția marilor noștri înaintași țărăniști, sub semnul principiilor PNȚCD: DEMOCRAȚIE, MORALĂ CREȘTINĂ, PATRIOTISM LUMINAT, DREPTATE SOCIALĂ.

Acțiunile noastre se vor desfășura atât în mediul virtual, cât și în realitatea imediată, și ne vom folosi de toate instrumentele pe care democrația ni le pune la îndemână: petiții, mitinguri, declarații și comunicate, întruniri, precum și toate facilitățile New Media, precum: pagini, grupuri,  petiții și cauze în rețelele de socializare, bloguri, site-uri și forumuri de discuții.

Vă invităm să vă exprimați liber părerea, să faceți propuneri și să participați la proiectele noastre. Fiecare contează!

2 comentarii:

  1. [...] adevăratelor valori ale PNȚCD, pe care îl dorim ALTERNATIVA la clasa politică actuală. (Obiectivele noastre, pe scurt, aici) Acum, că am precizat cât se poate de clar, sperăm noi, cine suntem și ce vrem, îi așteptăm [...]

    RăspundețiȘtergere
  2. […] activității Grupului, Agenda PNȚCD, Probleme politice). În deschidere, au fost reiterate obiectivele Grupului, subliniindu-se încă o dată caracterul acestuia de entitate alcătuită din membri ai PNȚCD, […]

    RăspundețiȘtergere