marți, 28 august 2012

Grupul de Rezistență din PNȚCD - Manifest

sigla-rez-PNT-medresVă prezint mai jos un manifest la care ader și la care îi invit  să adere pe toți membrii PNȚCD de bună credință 

MANIFESTUL GRUPULUI DE REZISTENȚĂ DIN PNȚCD

Grupul de rezistență din PNȚCD este un grup de acțiune și atitudine politică, de rezistență față de impostura din partid, pe care o vom demasca fără cruțare, până la dispariția ei.

Nu suntem o altă "aripă", nu am ales alt președinte, nu am preluat conducerea, nu intenționăm să dezbinăm, ci dimpotrivă, să reunim cât mai mulți țărăniști sub stindardul valorilor reale ale PNȚCD și împotriva celor care încearcă să ne distrugă și să târască numele partidului nostru în noroiul unei politici care nu ne reprezintă.

Noi suntem cei care au rămas și vor rămâne în PNȚCD, noi suntem cei care considerăm că acest partid poate și trebuie să fie alternativa atât de dorită și necesară pe scena politică românească actuală.

Noi suntem inima care mai pâlpâie în PNȚCD, suntem cei care ne-am săturat de procese, de lipsa de acțiune și de atitudine, de congrese inutile ce ne dezbină, de uciderea în fașă a oricărei inițiative politice și cetățenești, de letargie, lehamite și dezorganizare, de lipsa de comunicare, de aripi și aripioare.

Noi suntem vocea membrilor de rând, care au asistat neputincioși până acum la deciziile diverselor conduceri, suntem vocea celor care vor să rămână în partidul lor de suflet și care vor să acționeze politic din interiorul acestuia, pentru partid, pentru comunitățile în care trăim, pentru țară.

Suntem, de fapt, cei mulți din PNȚCD care doresc să păstreze vie tradiția acestui partid, care nu vor să se încoloneze de-a dreapta sau de-a stânga în alianțe nefirești. Suntem cei sătui de a da explicații rudelor, prietenilor, cunoștințelor, în legătură cu aripile și aripioarele din PNȚCD, în legătură cu acțiunile politice ale liderilor săi, care nu ne reprezintă. Suntem cei care vor să nu le fie rușine, suntem cei care vor să stea cu capul sus. Suntem țărăniștii care vor să voteze PNȚCD cu conștiința că astfel vor urma și vor duce mai departe principiile înaintașilor noștri, și nu interesele de moment ale unor impostori care vor să folosească acest partid drept trambulină pentru un loc în parlament.

Suntem acei membri de rând care luptă să-și păstreze verticalitatea într-un partid care, printr-un nefericit joc al sorții, a ajuns să fie reprezentat la nivel oficial de un traseist notoriu, suntem cei care rămân aici, în partid, să ducă lupta împotriva imposturii din interior. Suntem și rămânem aici, așa cum am fost și vom fi întotdeauna, țărăniști în minte și în suflet, și nu vom pleca nicicând din PNȚCD. Vom fi spinul din coasta celor care vor să ne îndepărteze, care vor să ne înăbușe, să ne reducă la tăcere.

Suntem țărăniștii care vor rămâne țărăniști toată viața, chiar dacă impostorii miluțopaveliști, care și-au transferat puterea de la unul la altul pe model stalinist, ne vor exclude sau ne vor demite. Suntem și vom fi aici întodeauna și nu vom lăsa partidul să moară. PNȚCD va respira prin noi, noi cei mulți care strigăm acum: NE-AM SĂTURAT DE IMPOSTURĂ, NE-AM SĂTURAT DE POLITICHIE, NE-AM SĂTURAT DE VOI, CEI CARE NE FACEȚI DE RUȘINE!

2 comentarii:

  1. "Grupul de rezistenta' trebuie sa isi faca cunoscuta prezenta in mass-media. Bineinteles ca actuala actiune lansata pe internet este un bun inceput! Nu este insa suficient si cred ca toata lumea este de acord cu aceasta simpla constatare. Pasul urmator trebuie facut la Congres. Pana atunci insa este insa nevoie sa atragem cat mai multe personalitati care sa sustina "vocal" prezenta lor in Grup. In alta ordine de idei... Pentru o actiune eficienta si de durata este nevoie de multi, foarte multi bani! In consecinta avem nevoie de o sustinere materiala substantiala pe termen lung. Totodata trebuie realizate contacte cu partidele oarecum inrudite doctrinar cu PNTCD. O buna campanie inseamna si accesul la mass-media romaneasca. Deci trebuie sa gasim si oameni dispusi sa ne sustina in mod dezinteresat.
    Dar mai presus de orice trebuie sa gasim dintre noi acele persoane cu charisma si deja cunoscute care sa atraga electoratul. Aceasta este marea problema care se cere rezolvata.
    Deci avem in fata numeroase si uriase provocari! Sa ne ajute si sa ne lumineze Bunul Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo Cristina! Sunt onorat sa fac parte din acest grup!

    RăspundețiȘtergere